назад
30.05.16

Мешканці Теофіпольщини потребували консультацій з питань земельного законодавства та соціального забезпеченння

EMicJZKdsS4     26 травня головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгеній Грабчук провели виїзний прийом та консультування громадян в приміщенні Теофіпольського районного управління юстиції.

     Спеціалісти Старокостянтинівського місцевого центру прийняли чотирьох громадян, які потребували консультацій та роз’яснень з питань земельного законодавства, соціального захисту та соціального забезпечення, а також щодо черговості прийняття спадщини за законом.

     По завершенню виїзного прийому громадян Євгеній Грабчук зустрівся із заступником начальника управління соціального захисту населення Теофіпольської РДА, директором Теофіпольського районного центру зайнятості, начальником управління соціального захисту населення Красилівської РДА та директором Красилівського районного центру зайнятості. Говорили про організацію спільної роботи, спрямованої на підвищення обізнаності про права внутрішньо переміщених осіб, зокрема про право на безоплатну правову допомогу.

{gallery}img/novyny/2016/05_Traven/27_02{/gallery}