назад

Мешканці Токмацького району отримали правові консультації

20171115 11144615 листопада у місті Токмак Запорізької області кожний, кого турбують питання правового характеру, мав змогу звернутися до мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги, що працювала у Токмацькому бюро правової допомоги, за консультаціями та роз’ясненнями.

       На питання токмачан відповідали начальник установи сиситеми безоплатної правової допомоги Марина Златєва, головний спеціаліст бюро Ірина Сердюк та  перший заступник начальника територіального управління юстиції у Запорізькій області Олексій Долгополов.

       Питання, що хвилювали мешканців Токмаку стосувалися оскарження постанови про адміністративне правопорушення, встановлення юридичного факту щодо розірвання шлюбу, визнання права власності на спадкове майно, оскарження дій сільської ради щодо приватизації землі, виплати грошової компенсації ліквідаторам Чорнобильської АЕС, оскарження дій державного виконавця по  розрахунку про стягнення аліментів, оскарження дій Комунального підприємства щодо проведення капітального ремонту будинку та невиконання договірних відносин між абонентом та постачальником. Кожен, хто звернувся цього дня до Токмацького бюро правової допомоги отримав вичерпні консультації відносно своїх питань

      20171115 112224 Нагадуємо, що зазначені мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги  здійснюють виїзди до сільської місцевості та проводять консультування населення щодо способів захисту землі та врожаю від рейдерських захоплень, і по усім іншим питанням правового характеру.

       Інформація щодо їх діяльністі мобільних точок доступу до системи безоплатної вторинної правової допомоги постійно оновлюється на офіційному веб-сайті Регіонального центру: http://zaporizhya.legalaid.gov.ua/ua/  та офіційній сторінці РЦ у  Facebook: https://www.facebook.com/donetsk.zaporizhzhya.legalaid.zp.ua/.

За безоплатною правовою допомогоююридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся до установ системи безоплатної правової допомоги:

Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

  • Адреса:72319, м. Мелітополь, вул. Вакуленчука, 99
  • Телефон: (0619) 43-00-58, (0619) 43-00-59
  • Ел.адреса: melitopol.zaporizhya@legalaid.zp.ua

Токмацьке бюро правової допомоги

  • Адреса: м. Токмак, вул. Революційна, 55
  • Телефон.: (06136) 2-12-28

Єдиний телефонний номер

системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103