назад

Мешканцям Рівненського та Острозького районів надали юридичні консультації

golovna

Упродовж 10-11 лютого фахівці відділу попередньої роботи з клієнтами Рівненського місцевого центру здійснили виїзні прийоми громадян у складі груп «мобільного соціального офісу» із представниками державної влади та місцевого самоврядування.


У середу, 10 лютого, мешканці Вельбівненської та Могилянської сільських рад Острозького району отримали безоплатні юридичні консультації та роз’яснення від правників місцевого центру з питань соціального забезпечення, оформлення статусу малозабезпеченої сім’ї, приватизації земельної ділянки. 


Громаді Заборольської сільської ради Рівненського району у четвер спеціалісти допомогли з’ясувати нагальні правові питання, що стосувалися прийняття спадщини, розірвання договору оренди, заборгованості за комунальні послуги.


Жителі Рівненщини, котрі отримали консультації, щиро дякували за правові консультації, адже отримали вичерпні відповіді на свої проблемні питання, не виїжджаючи за межі рідної домівки, та дізналися про можливість безоплатно отримати послуги адвоката у цивільних та адміністративних справах.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2016/rivne-ostroh{/gallery}