назад
10.04.17

Мешканцям Спаської сільської ради працівники Кролевецького бюро надавали юридичні консультації

ShM 2017 04 07 VUIZNUI PRIJOM  SPASKE  27 квітня  працівники Кролевецького бюро правової допомоги Наталія ДЕНИСЕНКО та Наталія ХАЛЕПА здійснили виїзд у село Спаське Кролевецького району.

Під час зустрічі з Спаським сільським головою Сергієм ЗАВГОРОДНІМ працівники обговорили подальші спільні дії задля організації надання безоплатної правової допомоги жителям територіальної громади, зазначили про необхідність розробки проекту та прийняття програми безоплатної правової допомоги населенню територіальної громади. За словами Наталії ДЕНИСЕНКО, програма матиме на меті ще більше наблизити правову допомогу до людей, які її потребують, адже вона передбачатиме створення виїзних консультаційних пунктів, у яких працюватимуть юристи та представники державних установ, які надають адміністративні послуги населенню.


ShM 2017 04 07 VUIZNUI PRIJOM  SPASKE  1

«З-поміж основних завдань системи безоплатної правової допомоги є завдання інформувати громадян про правові послуги та поширюватиінформаційні матеріали», – пояснила Наталія ХАЛЕПА.

Начальник бюро Наталія ДЕНИСЕНКО провела прийом мешканців Спаського, надавши кожному, хто звернувся до виїзного пункту консультування, кваліфіковані відповіді. В основному, громадяни цікавилися питаннями земельного законодавства.

ShM 2017 04 07 VUIZNUI PRIJOM  SPASKE  3

Цього ж дня працівники бюро правової допомоги провели вуличне інформування. Під час вуличного інформування мешканців громади головний спеціаліст Наталія ХАЛЕПА наголошувала на тому, що в бюро кожна людина,незалежно від своїх статків, може отримати консультацію, доведено до їхнього відома інформацію провиди правової допомоги, яку можна отримати у Шосткинському центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги і бюро,ознайомила з порядком звернення, порядком призначення адвоката, коли в цьому є потреба, та розповсюдила тематичні буклети.

 

Довідково: Кролевецьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Кролевець, вул. Грушевського, 19 , т. (05453)9-52-47.