назад
25.01.16

Мешканцям Теофіпольщини та Старокостянтинівщини надавали правові консультації

20160122 094054-min     Фахівці Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД здійснили виїзні прийоми мешканців Теофіпольського та Старкостянтинівського районів. За консультаціями до них звернулися понад 30 громадян.

     21 січня працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД —  головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко — провели виїзний прийом мешканців Теофіпольщини.

     Під час прийому, який проходив у приміщенні Теофіпольського районного управління юстиції, правові консультації отримали четверо громадян. Питання, з якими зверталися до спеціалістів центру, стосувалися соціального забезпечення та стягнення компенсації у зв’язку з порушенням строків виплати індексації, нарахування якої не здійснено роботодавцем, та стягнення невиплаченої індексації. В ході прийому відвідувачам було роздано друковані матеріали з інформацією про те, хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, куди необхідно звертатися для отримання безоплатної вторинної правової допомоги та які правові послуги можна отримати в центрі.

     Того ж дня Марія Гаврилюк, головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, та Юрій Туровець, представник благодійної організації “Фонд Родини Кольгофер”, провели спільний виїзний прийом громадян на території Великочернятинської та Пашковецької сільських рад. За правовими консультаціями до них звернулося 19 громадян. Людей переважно цікавили питання приватизації земельних ділянок, отримання земельних ділянок учасниками АТО та спадкування майна.

     22 січня виїзний прийом громадян в приміщенні Миролюбненської сільської ради, що на Старокостянтинівщині, провели в.о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД Олександр Петлюк, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгеній Грабчук, головний спеціаліст відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Олександр Росада та головний спеціаліст відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Марія Гаврилюк.

     З питаннями правового характеру, які стосувалися земельного законодавства, соціального захисту та соціального забезпечення, переоформлення спадщини і пенсійного забезпечення, до спеціалістів звернулися 13 громадян.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/25_2{/gallery}