назад
19.07.16

Методична допомога працівникам контактних центрів Автозаводського району м. Кременчука

krem18072016

15 липня 2016 року в рамках співпраці з Автозаводською районною адміністрацією  Кременчуцьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено інформаційно-методичний семінар для працівників контактних центрів.

 

         Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання  БВПД Світлана Терещенко проінформувала учасників заходу про діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, види правових послуг, що ним надаються.

         Учасникам семінару було роз’яснено порядок надання вторинної правової допомоги, категорії населення, які мають право на правову допомогу за рахунок держави із залученням адвоката, відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”. Також було обговорено можливість та порядок надання адресної допомоги мешканцям міста.

         Більш детальна інформація про роботи системи безоплатної правової допомоги доступна за телефоном безкоштовної прямої телефонної лінії 0-800-213-103.