назад
24.04.17

Мін’юст проведе конкурс на посаду директора Координаційного центру з надання правової допомоги

 VAN9884Про це оголосив сьогодні, 24 квітня 2017 року, Міністр юстиції Павло Петренко під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Під час згаданого брифінгу очільник Мін’юсту розповів, що потенційними клієнтами системи БПД в Україні є близько 8 млн. громадян. Тому, за його словами, «український Уряд визначає цей напрям як один із пріоритетних в роботі Уряду і Міністерства юстиції».

«Ми будемо продовжувати розбудову системи безоплатної правової допомоги», – повідомив Павло Петренко.

 VAN9925

«У зв’язку із тим, що Андрій Вишневський (прим. – директор Координаційного центру з надання правової допомоги) перейшов працювати в Міністерство юстиції на посаду заступника Міністра, хочу зробити відповідну заяву. Не зважаючи на дискретні повноваження Міністра юстиції призначати керівника Координаційного центру, мною прийнято рішення ініціювати перед Урядом внесення змін до положення про цей центр та проведення відповідного консультативного конкурсу – аби новий керівник був обраний серед найкращих кандидатів. Звертаюся до наших друзів і партнерів з числа представників громадянського суспільства, щоби вони делегували своїх представників до конкурсної комісії. Ми плануємо після травневих свят оголосити конкурс на заміщення вакантної посади директора Координаційного центру з надання правової допомоги. Прошу всіх бажаючих юристів і правників долучатися до цього конкурсу. Наша команда чекає фахівців, які будуть продовжувати розбудовувати систему безоплатної правової допомоги», – Міністр юстиції Павло Петренко.

{source}{/source} 

Сьогодні, 24 квітня 2017 року, на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі Міністр юстиції Павло Петренко та директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський підбили підсумки роботи системи БПД у 2016 році та пріоритети її подальшого розвитку.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook        YouTube YouTube        Google Google+  тTwitter