назад

Міністр юстиції Павло Петренко відвідав Хмельницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

1     Сьогодні, 6 серпня 2015 року, із робочим візитом у місті Хмельницькому перебував Міністр юстиції Павло Петренко. Він відвідав Хмельницький місцевий центр  з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Павло Петренко ознайомився з умовами роботи центру, а також безпосередньо здійснив прийом громадянки пані Руслани, яка звернулася до центру із майновим питанням (щодо розподілу майна подружжя після розлучення) та питанням оформлення субсидії. За її словами, вона отримує всього 2 400 грн. на місяць, розлучена і має двох дітей. Оформити субсидію не може, крім того –  доводиться платити кредит за будинок, який в неї намагається відсудити чоловік попри те, що будинок придбаний пані Русланою у кредит ще до одруження.

     Крім того, у ході спілкування, ним особисто було роз’яснено порядок призначення центром адвоката для вирішення питання клієнтки у суді.

     Також, в рамках візиту Міністром юстиції проведено робочі зустрічі з начальником Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, керівництвом  та колективами Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області та Хмельницького місцевого центру  з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/06.08.2015{/gallery}