назад
09.06.17

Між Першим київським місцевим центром з надання БВПД та Представництвом німецької неурядової організації «Німецьке об’єднання народних університетів» DVV International в Україні відбулося підписання Меморандуму про спільну діяльність

DSC05755(1)6 червня 2017 року між Першим київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Представництвом німецької неурядової організації «Німецьке об’єднання народних університетів» DVV International в Українівідбулося підписання Меморандуму про спільну діяльність.

Метою співпраці є  проведення комплексу заходів з правової освіти населення, спрямованих на підвищення правової свідомості громадян, сприяння розширенню і поширенню досвіду у сфері соціальної та правової захищеності, захисту конституційних прав, свобод та інтересів громадян.

DVV International в Україні розпочало свою діяльність в 2010 році, з метою просування освіти дорослих як ключового фактору для покращення якості життя населення та сталого розвитку.

Основними стратегічними напрямами діяльності DVV International в Україні є:

• Впровадження інноваційних методів та новітніх підходів в освіті дорослих за для розвитку громадянськості і компетенцій серед населення, яке бажає навчатися протягом усього життя і серед тих, які мають обмежений доступ до освіти.

• Розвиток освітніх програм для дорослих з метою підвищення рівня працездатності та заробітку серед громадян, а також їх активного залучення до суспільного та політичного життя.

• Зміцнення потенціалу провайдерів освіти через проведення тренінгів, обмін експертами на національному, регіональному та міжнародному рівнях з метою покращення методів управління, інформаційного наповнення та форматів навчання.

• Допомога у розвитку центрів освіти для дорослих з метою збільшення попиту на навчання та покращення загальнодоступності освітніх можливостей.

Передбачається, що завдяки налагодженню тісної співпраці між Першим київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та DVV International в Україні, буде виявлено нові актуальні  теми правової освіти громадян, удосконалено шляхи отримання правових знань через проведення різноманітних спільних правопросвітницьких заходів.