назад

Мобільна правова допомога – мешканцям села

486787608 серпня начальник відділу правової інформації та консультацій Надія Досієвич та головний спеціаліст відділу підтримки розвитку інфраструктури Вижницького місцевого центру з надання БВПД Олександр Пилип’юк відвідали села Карапчів, Коритне, Замостя та Бабине з метою надання правової допомоги їх мешканцям.

На базі мобільних консультаційних пунктів фахівцями Центру були надані роз’яснення громадянам щодо первинної та вторинної правової допомоги, категорій клієнтів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, порядок отримання такої правової допомоги.

Селян особливо зацікавили зміни в ЗУ ”Про безоплатну правову допомогу”, які розширили категорії осіб права на БВПД, а також перелік тих правових послуг, які можна отримати, звернувшись до Центру.

989754В с. Бабине Надією Досієвич була надана адресна правова допомога особі похилого віку, яка має інвалідність 2 групи. Жінці детально роз’яснили умови прийняття на облік для надання соціальних послуг соціальними працівниками, зокрема, у Вашківецькій ОТГ.

Окрім консультувань, фахівці Центру провели вуличне інформування місцевих жителів. Їм були роздані інформаційні буклети з соціально-правових питань, теми яких визначені на основі аналізу звернень громадян та які відображають реальні правові потреб жителів територіальних громад. Із роздаткових інформаційних матеріалів громадяни мали змогу дізнатись про те, хто саме може отримати правову допомогу та де її надають у Вижницькому та Путильському районах.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Путильського районів Чернівецької області.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б.
Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58.