назад
01.09.17

Мобільна точка доступу до безоплатної правової допомоги в Іванківському районі

    Відповідно до графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги 31 серпня 2017 року локальний мобільний пункт приймав громадян у Феневицькій, Ладижицькій, Обуховицькій сільських радах.

    Мобільний пункт відбувся за участю посадових осіб Головного територіального управління юстиції у Київській області, Іванківського міжрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області, районного відділу ДРАЦС, завідуючої Іванківською районною державною нотаріальною конторою та Іванківського бюро правової допомоги.
    Під час заходу, що відбувався в рамках проекту “Я маю право”, за правовою допомогою звернулося 11 мешканців сіл, яким було надано правову допомогу з питань оформлення земельного паю; оформлення спадщини; договору дарування; оформлення документів на будинок; порядку нарахування пенсії; щодо розподілу майна та розлучення, позбавлення батьківських прав; виправлення імені в свідоцтві про народження тощо.
    Окрім цього, до відома жителів, що прийшли на прийом, було доведено інформацію щодо створення на Київщині оперативного штабу з протидії рейдерству та забезпечення прав і свобод власників і користувачів земель.