назад
09.08.19

Мобільна точка доступу до системи БПД – на Кролевеччині

Мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги – це реальна можливість отримати фахову відповідь на актуальне юридичне питання. А з появою мобільних консультаційних груп мешканці навіть найвіддаленіших населених пунктів не залишаються без уваги та мають можливість звернутися до фахівців за допомогою.

8 серпня жителі с. Спаське та с. Алтинівське змогли проконсультуватися  з юристами Шосткинського місцевого центру з надання БВПД та отримати роз’яснення з різних правових питань. Найбільше вони стосувалося спадкового та земельного законодавства.


Клієнтів цікавили питання оформлення спадщини на будинок після смерті спадкодавця, оформлення права власності на будинок в порядку спадкування, оформлення земельних паїв, порядок складання технічної документації на житло тощо.Також під час виїзного прийому проведено вуличне інформування сільських жителів та надано роз’яснення про систему правової допомоги та порядок її отримання.


Довідково: у складі робочої групи працювали фахівці Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Катерина Мірошниченко, Юлія Зацаринна, Світлана Грищенко.