назад
14.09.18

Мобільна точка доступу у м. Ржищів

    13.09.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області проведено роботу мобільної точки доступу у Ржищівській міській раді у Кагарлицькому районі Київської області.

    До мобільної точки доступу звернулось 22 особи по 25 питаннях, а саме: з питань соціального забезпечення (13), спадкового права (4), земельного права (4), з сімейних питань (1), з інших питань (3), яким надано відповідні консультації в рамках чинного законодавства.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Присутні під час прийому громадяни були поінформовані про проект «Я МАЮ ПРАВО» та отримали інформаційні роз’яснення з питань порядку безоплатної передачі земельних ділянок, як зареєструвати право власності на земельну ділянку, порядок укладення та розірвання договорів оренди земельної ділянки.
    Усі бажаючі мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети та брошури за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».

    Роботу мобільної точки доступу забезпечено: начальником Кагарлицького об’єднаного управління пенсійного фонду в Кагарлицькому районі Трохименком С.І., в.о.начальника Ржищівського міського відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Головко В.В., начальником Ржищівського міського відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Ярмоківською О.І., консультантом Ржищівської міської державної нотаріальної контори Оберкович Н.М. та начальником Кагарлицького бюро правової допомоги Лісовим Ю.Д.