назад
24.01.18

Мобільна точка доступу в Богуславському районі

    23 січня 2018 року на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області у #Богуславському районі Київської області проведено роботу МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ ДОСТУПУ у с. Хохітва, с. Тептіївка за участю: начальника Богуславського районного відділу ДРАЦС ГТЮ у Київській області Коваленко В. І., начальника Богуславського районного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Ведмеденко О. Д., завідувача Богуславської районною державної нотаріальної контори Полковнікової Т. А., начальника відділу “Богуславське бюро правової допомоги” Білоцерківського місцевого центру Даниленко І.І.

    До мобільної точки доступу звернулось 17 осіб з наступних питань: виконання судових рішень (12), сімейного права (2), спадкового права (2), з питань соціального забезпечення (1). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Найпоширеніші питання:

  • порядок отримання коштів за рішенням суду (перерахунок пенсії);
  • порядок позбавлення батьківських прав, 
  • встановлення факту спадкування майна.

    Мешканці села були поінформовані про проект «Я МАЮ ПРАВО» та отримали інформаційні роз’яснення з питань порядку безоплатної передачі земельних ділянок, як зареєструвати право власності на земельну ділянку, порядок укладення та розірвання договорів оренди земельної ділянки. Всі бажаючі мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».