назад
29.08.17

МОБІЛЬНА ТОЧКА ДОСТУПУ З ПИТАНЬ ЗЕМЕЛЬНОГО ЗАКОНОДАВСТА У БОРИСПІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

    22 серпня 2017 року на виконання спільного наказу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області та Головного територіального управління юстиції у Київській області від 11.08.2017 № 520/6/35 «Про затвердження графіку роботи мобільних точок доступу за участю посадових осіб Головного територіального управління юстиції у Київській області та посадових осіб Місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київської області з 14 серпня 2017року по 14 жовтня 2017 року» проведено роботу мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги для територіальних громад сіл: Любарці, Мирне та Рогозів Бориспільського району Київської області.

До складу мобільної точки доступу увійшли: заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Київській області – Кужелєв О.М., начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Київській області – Камлик С.О., заступник начальника Управління – начальник відділу державної реєстрації Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Київській області – Бабенко О.М., в.о. начальника Бориспільського міськрайонного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Київській області – Сергієнко О.М., начальник Бориспільського міськрайонного відділу ДРАЦС Головного територіального управління юстиції у Київській області – Прохорова В.В., завідувач Бориспільською районною державною нотаріальною конторою Черненко Н.Б. та в.о. директора Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Катерини Лиско.
    В процесі роботи мобільних точок доступу мешканцям сіл та посадовим особам органів місцевого самоврядування було надано консультації стосовно питань укладення договорів оренди земельної ділянки, визнання права на земельну ділянку (пай), присвоєння кадастрового номеру земельній ділянці, прийняття спадщини, оформлення права власності на нерухоме майно та інші.
    Загалом до мобільної точки доступу звернулось 19 осіб, а саме: з земельного права (6 осіб), спадкового права (7 осіб) та інших питань (6 особи), яким надано відповідні консультації в рамках чинного законодавства.
    Після прийому громадян в.о.директора Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Катерина Лиско проінформувала працівниками сільських рад Бориспільського району про роботу Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.