назад

 

 

12.07.2016

Інформування населення щодо запровадження пілотного проекту

 12 липня 2016 року головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іриною Максименко було проведено робочу зустріч з головою Богданівської сільської ради Приазовського району Сергієм Йолкіним.

 Зазначена зустріч була проведена з метою налагодження співпраці з сільською радою           с. Богданівка та поширення інформації щодо запровадження Міністерством юстиції України пілотного проекту в частині забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 Сільський голова Сергій Йолкін зазначив, що уся необхідна інформація щодо пілотного проекту обов’язково  буде розміщена  на дошці оголошень Богданівської сільської ради, у відділені пошти з метою якнайбільшого інформування населення.

 З правових питань пропонуємо звертатись до Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

  

Адреса: вул. Вакуленчука, 99, місто Мелітополь, 72319.

 Режим роботи:  з 8-00 до 17-00. Вихідні дні: субота, неділя

   

Телефони:  096 5239855, 448810, 421808

електронна пошта: melitopol.zaporizhya@legalaid.gov.ua

 melitopol


12.07.2016

 

Мобільні офіси в віддалених населених пунктах

 1Продовжують свою роботу мобільні консультативні пункти доступу до безоплатної правової допомоги Мелітопольського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Так, 12 липня 2016 року заступником начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Оксаною Веремієвською та головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Іриною Максименко було здійснено прийом мешканців с. Богданівка, Приазовського району.

На зустріч з працівниками місцевого центру прийшли місцеві жителі, яких хвилюють звичайні життєві питання, що потребують надання правової консультації та роз’яснення законодавства. Наприклад, богданівців хвилюють питання порядку визнання заповіту недійсним, розірвання шлюбу, дострокового розірвання договору оренди, поділу спадкового майна, порядку встановлення групи інвалідності особі, яка отримала поранення в зоні АТО та інші.

Нагадуємо, що наступний прийом фахівцями Мелітопольського місцевого центру з надання  БВПД відбудеться 22 липня 2016 року з 10 до 12 години, за адресою: м. Якимівка, вул. Свердлова, 45а  (в приміщенні Якимівського районного центру зайнятості населення).

Щодо графіку роботи мобільних пунктів консультування можна дізнатись по телефону 0965239855.

До Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутися за адресою: вул. Вакуленчука, буд. 99, місто Мелітополь, або зателефонувати за номерами: 096 5239855, 448810, 421808. Також можна надіслати листи з запитаннями на нашу електронну пошту: melitopol.zaporizhya@legalaid.gov.ua