назад

Мобільні точки доступу до БПД для мешканців Герцаївського району

2017 08 28M2Сьогодні, 28 серпня 2017 року, на базі Байраківської та Хряцьківської сільських рад Герцаївського району було проведено виїзне консультування громадян з питань соціального забезпечення, а також земельного права.

В рамках роботи такої мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги кожен громадянин, який звернувся на прийом мав змогу отримати необхідну правову консультацію та роз’яснення щодо можливості та вирішення своїх проблемних правових питань у передбачений законом спосіб.

Нагадаємо, що прийом громадян провів начальник Герцаївського бюро правової допомоги Євген Кондель спільно з секретарями сільських рад с. Байраки та с. Хряцька.

Цього ж дня фахівець системи БПД провів робочу зустріч-інформування з головою та працівниками Байраківської сільської ради, під час якої було обговорено питання діяльності оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи зібраного урожаю, функціонування мобільних точок доступу з інформування землекористувачів, землевласників щодо їхніх прав, а також роботи мережі дистанційних та мобільних консультаційних пунктів для мешканців Герцаївського району тощо.

Контактна інформація! Герцаївське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м.Герца, вул. Шикули, 4. Контактний телефон: (0 3740) 2 10 46.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).