назад

Мобільні виїзди фахівців Червоноградського місцевого центру

Chervonograd vyizdyМобільні виїзди фахівці місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснюють в разі потреби у правових послугах мешканців територіальної громади, які з тих чи інших причин не можуть самостійно звернутись у Центр.

Так, щомісячно на базі Сокальська центральна районна бібліотека ім. В. Бобинського працює мобільний пункт консультування з правових питань, роботу якого забезпечують фахівці Сокальського бюро правової допомоги.

Христина Уманська, спеціаліст бюро, консультувала сокальчан з питань призначення субсидій, пенсійного забезпечення, пільгового проїзду в міському та приміському транспорті, спадкування за законом та заповітом.

Для читачів бібліотеки фонд поповнився інформаційними тематичними буклетами, що містять правову інформацію, зокрема, виданими в рамках проекту “Я МАЮ ПРАВО!”

Також на базі Великомостівської міської ради працював мобільний пункт консультування з правових питань, роботу якого забезпечила фахівець Соснівського бюро правової допомоги Світлана Тарасенко.

Актуальними питаннями для мешканців є питання про договір дарування та заповіт, різницю між ними, поновлення пропущеного строку прийняття спадщини. Багато питань і в працівників міської ради: які нотаріальні дії можуть вчиняти органи місцевого самоврядування, у які терміни надаються відповіді на інформаційні запити, у яких випадках ці терміни можуть бути продовжені.

За детальною інформацією звертайтесь у Червоноградський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Червоноград, проспект Шевченка, 21; тел.: (03249) 3-11-33, (03249) 3-17-22.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).