назад

Мобільний консультаційний пункт в Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону

daf27 січня 2016 року відбувся прийом учасників АТО в мобільному консультаційному пункті в Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону (вул. Личаківська, 26,  м. Львів, 79010)

Фахівці Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та адвокат Руслана Кравчишин, яка надає безоплатну вторинну правову допомогу за контрактом з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області надали роз’яснення та консультації військовослужбовцям, які перебувають в Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

fasfasd

На прийом звернулись 6 військовослужбовців з наступних питань: щодо реалізації пільг, передбачених законодавством для учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, порядку оформлення інвалідності, дотримання трудового законодавства працедавцями.

Також серед військовослужбовців розповсюджено «Пам’ятку військовослужбовця», що розроблена ГО «Юридична сотня» та видана за сприяння Благодійного фонду «Центр допомоги».