назад
06.04.16

Мобільний пункт для відвідувачів Шосткинської бібліотеки імені. Л.Толстого

160405 21Працівникам міської бібліотеки розповіли про  безоплатну правову допомогу та домовились про початок роботи мобільного консультаційного пункту на базі бібліотеки.

Інтегратори Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Правосуд та Юлія Зацаринна 5 квітня провели робочу зустріч  з працівниками бібліотечної системи в приміщенні Шосткинської міської центральної бібліотеки ім. Л. Толстого.

Учасникам заходу розповіли про напрями роботи  Шосткинського місцевого центру з надання БВПД, пояснили положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині її надання соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, порядок звернення громадян до місцевого центру а  передали інформаційні матеріали для розміщення на стендах бібліотеки.

160405 22

Після закінчення зустрічі фахівці центру разом з директором бібліотеки Ольгою Євтушенко обговорили питання подальшої співпраці та участі в інформаційно-просвітницьких заходах, які планує проводити бібліотека. Зокрема мова йшла про створення “мобільного пункту консультування”. «Бібліотекар має неабиякий авторитет, він перший, до кого приходять читачі  у пошуку необхідної інформації, роз’ясненні, – наголосила Ольга   Євтушенко. – Саме тому так важливо налагодити співпрацю бібліотеки з працівниками місцевого центру».

 

“Мобільний пункт консультування”  буде працювати за принципом “єдиного вікна”, де людина зможете отримати необхідну консультацію з будь-яких правових питань, за адресою: м. Шостка, вул. Миру, 11.

Перше консультування на базі Шосткинської міської центральної бібліотеки ім. Л. Толстого відбудеться 12 квітня о 16.00.