назад

Мобільний пункт консультування працював на Ізяславщині

IMG 20160719 103142     Шестеро мешканців Ізяславщини отримали правову допомогу у мобільному пункті консультування від Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Двом з них буде призначено адвокатів за державний кошт.

     19 липня директор Шепетівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бузиль та головний спеціаліст відділу по роботі з клієнтами Ірина Школьнік провели виїзні прийоми громадян в місті Ізяславі та Ізяславському районі.

     Напередодні прийомів мешканців міста та району поінформували про роботу мобільного пункту: дату, час та місце консультувань. Зокрема в Ізяславі були розміщені оголошення про проведення виїзних прийомів, відповідна інформація також була опублікована на офіційному порталі Ізяславської районної ради.

     До мобільного пункту консультування звернулося шестеро жителів Ізяслава та Ізяславського району. Громадяни цікавилися, як оформити субсидії, отримати земельну частку (пай) та реалізувати право на спадкування. Кожному, хто звернувся до фахівців місцевого центру, було надано кваліфіковані юридичні консультації, а двом особам буде призначено адвокатів за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку.‪

{gallery}img/novyny/2016/07_Lypen/21_01{/gallery}