назад

Мобільний пункт консультування в Центрі надання адміністративних послуг Турійської райдержадміністрації

турійськ 1107 жовтня 2016 року відбулася робоча зустріч заступника начальника відділу Турійське бюро правової допомоги Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Богдана Гута з керівником Центру надання адміністративних послуг Турійської районної державної адміністрації Іриною Павловою.

Мета робочої зустрічі — обумовлення алгоритму створення та функціонування на постійній основі мобільного пункту консультування на базі Центру надання адміністративних послуг Турійської районної державної адміністрації.

турійськ 11

В ході робочої зустрічі було досягнуто домовленості щодо створення мобільного пункту прийому громадян в Центрі надання адміністративних послуг, який функціонуватиме щоп’ятниці з 11:00 до 13:00. Завдання мобільного пункту консультування — надання безоплатної первинної правової допомоги, поширення інформації про право визначених законодавством категорій осіб на безоплатну вторинну правову допомогу, підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо їх прав та законних інтересів, зокрема — права на безоплатну вторинну правову допомогу.

турійськ 61

Вже по завершенні робочої зустрічі фахівцями Турійського бюро правової допомоги було надано допомогу особі, котра завітала до Центру надання адміністративних послуг, у складанні заяви на одержання паспорта громадянина України.

турійськ 51

Окрім того, було надано роз’яснення щодо порядку виїзду за кордон неповнолітніх дітей, порядку відновлення втрачених документів, а саме — порядку отримання втраченого паспорта і свідоцтва про народження, а також надано роз’яснення стосовно переліку документів, необхідних для реєстрації права власності на нерухоме майно.

Також в Центрі надання адміністративних послуг було розміщено інформаційний стенд з надання безоплатної правової допомоги.

 

Довідково:

Турійське бюро правової допомоги знаходиться за адресою:

смт. Турійськ, вул. Луцька, 23. Тел.: (03363) 2-23-86. (пн-пт з 9:00 до 18:00)

 

Центр надання адміністративних послуг:

смт. Турійськ, м-н Центральний, 5. Тел. (03363) 2-23-15