назад

Молодим юристам вручили дипломи

 bez imeni 00010

17 лютого 2017 року з перший заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Микола Лахижа взяв участь у врученні дипломів студентам Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

«Сьогодні важливий  день у вашому житті, адже ви переступаєте межу між юністю і дорослим життям. Це момент вступу у справжнє доросле життя, з його труднощами і нескінченними турботами, але й самостійністю та відповідальністю. Бажаю вам на практиці довести свій високий фаховий рівень, гарного старту й успішної цікавої роботи. Саме від вас тепер залежить майбутнє нашої держави, її престиж і визнання на міжнародній арені» – зазначив Микола Лахижа, вітаючи молодих правників.5

Також в ході урочистого вручення дипломів Микола Лахижа  розповів  присутнім, що  в області створено потужну систему безоплатної правової допомоги, яка забезпечує реалізацію прав кожного громадянина на правову допомогу. Відзначено також здобутки системи у напрямку забезпечення прав громадян на теренах Полтавщини.

«Команда системи БВПД області налічує близько 200 фахівців, більшість з них  є молодими фахівцями і для них це перше робоче місце, а фахівець Диканського бюро правової допомоги Людмила Маценко саме сьогодні отримала диплом з відзнакою. Вітаємо нашу колегу з таким важливим здобутком та запрошуємо всіх  вас до дружньої  команди професіоналів – команди системи БВПД Полтавської області, що дасть змогу реалізувати ваші професійні якості» , – підсумував Микола Лахижа.