назад
06.09.18

Моніторинг діяльності Ніжинського місцевого центру з надання БВПД

98шгро06 вересня 2018 року начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Анатолій Леоненко в рамках робочих відряджень, запланованих у 2018 році, здійснив моніторинг роботи Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Представник регіонального центру детально ознайомився з роботою відділів центру : відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, відділу правової інформації та консультацій, а також відділу представництва Ніжинського МЦ. В ході перевірки Анатолій Леоненко проаналізував статистичну інформацію щодо показників діяльності центру, результати опитування клієнтів, дослідив порядок видачі та реєстрації доручень, прийом, перевірку та зберігання актів надання безоплатної вторинної правової допомоги. Звернув увагу начальників відділів на типові проблемні питання, що виникають у процесі діяльності центру.678гнп

У місцевому центрі було перевірено вміст скриньки «Для анкет», анкети вилучені для подальшої перевірки.

Нагадуємо, що за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутись до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Ніжин, вул.Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном : (04631) 7-16-15. Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.