назад

Моніторинг роботи Коростенського місцевого центру з надання БВПД і його бюро правової допомоги – Овруцького та Народицького

MO1424 жовтня моніторингова група у складі представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – начальник відділу організації надання БВПД Олег Врублевський, начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Тимур Кашапов, начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Дар’я Гончарова здійснили виїзний моніторинг роботи Коростенського місцевого центру з надання БВПД і його бюро правової допомоги – Овруцького та Народицького, та провели ряд зустрічей для налагодження співпраці та подальшої організації інформаційно-просвітницьких заходів.

Під час візиту до Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги моніторингова група обговорила з фахівцями місцевого центру ряд питань, пов’язаних із управлінням персоналом, роботою відділів правової інформації та консультацій; організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами; правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД.

MO7 MO6

 Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Врублевський та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Тимур Кашапов провели семінар на тему: «Організація роботи адвокатів відповідно до вимог стандартів якості надання БВПД у цивільних та адміністративних справах».

MO8 MON5

 Інтегратор Коростенського місцевого центру Оксана Сергієнко та начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Дар’я Гончарова спільно провели лекцію для учнів Коростенського професійно-технічного училища № 16: «Реалізація Всеукраїнського соціального проекту «Я маю право», «Система безоплатної вторинної правової допомоги в Україні».

MON2 MO4

 Цього ж дня начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру Олег Врублевський провів зустріч-бесіду з представниками Коростенського міськрайонного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції.

MON10

Під час візиту до Овруцького бюро правової допомоги начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко обговорила з фахівцями бюро питання правильності внесення даних до комплексної інформаційно-аналітичної системи (КІАС).

MON11
Також начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру Олег Врублевський спільно з начальником відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Тимуром Кашаповим провели заняття зі слідчими Овруцького відділення поліції за участю представників Овруцького районного відділ з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції.

MON12

Начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко та головний спеціаліст Овруцького бюро правової допомоги Марина Ковальчук провели лекцію зі спеціалістами Овруцького районного центру зайнятості про діяльність Регіонального центру, місцевих центрів та бюро правової допомоги, зокрема як отримати безоплатну первинну та вторинну правову допомогу.
Цього ж дня моніторингова група відвідала і Народицьке бюро правової допомоги. Начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко обговорила з фахівцями бюро питання правильності внесення даних до системи KIAC.

MO13

Робочу зустріч із фахівцем Народицького районного відділ з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції провели начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру Олег Врублевський та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Тимур Кашапов.

MO1

Під час роботи мобільно-консультативного пункту начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко спільно з головним спеціалістом Народицького бюро правової допомоги Юлією Пінчук провели робочу зустріч з учасникоми АТО. Вони надали вичерпну фахову консультацією з питань, що турбують захисників України. Більшість проблемних питань стосувалось виділення земельних ділянок та порядку взяття на квартирний облік для отримання житла.