назад

«Ми не чекаємо, коли люди прийдуть до нас! Ми йдемо до людей!». Працівники Овруцького бюро правової допомоги надали юридичну консультацію на дому

12.09.2016 - vuizd na dimПройшло трохи більше тижня з того дня, відколи розпочало працювати Овруцьке бюро правової допомоги. Фахівці радо прийняли перших клієнтів, надали консультації та роз’яснення. Гаслом бюро є вислів: «Бюро орієнтоване на клієнта, тому ми не чекаємо, коли люди прийдуть до нас! Ми йдемо до людей!». І ось 9 вересня до бюро зателефонувала жінка, яка просила допомоги. Під час розмови  працівники бюро з`ясували, що бабусі 82 роки, вона перенесла тяжку операцію черевної порожнини і пересуватися на далекі відстані самостійно не може.

Головний спеціаліст Овруцького бюро правової допомоги Марина Ковальчук здійснила прийом громадянки по місцю проживання. Марія Дмитрівна просила написати скаргу до місцевих органів державної влади, так як вже більше півтора місяця в будинку не має водопостачання з невідомих причин. При неодноразових дзвінках до житлово-комунального господарства та міського  голови отримувала лише відмовки. Вислухавши звернення, фахівець бюро допомогла у написанні скарги до міського голови.

Якщо вам потрібна юридична консультація, але ви не можете самостійного дістатися до Коростенського місцевого центру з надання БВПД чи до Овруцького бюро правової допомоги за адресою вул. Героїв Майдану, 1/21, телефонуйте (0248) 4-38-79 і працівники бюро нададуть правову допомогу прямо у вас вдома.