назад
03.01.17

Ми працюємо – ви відчуваєте себе захищеними!

IMG 2016 12 28 122013Саме з такою метою ведеться постійна правова робота з населенням фахівцями Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області. Напередодні новорічних свят, 28 грудня 2016 року, мешканці територіальних громад Білозерського, Скадовського та Олешківського районів Херсонщини мали змогу отримати безкоштовні консультації та роз’яснення щодо вирішення актуальних та проблемних правових питань.

Виїзний прийом громадян у цих населених пунктах провели директор Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Марина Єлисєєва спільно із заступниками начальника Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Олегом Предместніковим та Григорієм Галковським.

У Білозерському бюро правової допомоги Херсонського місцевого центру з надання БВПД всі охочі отримали вичерпну правову інформацію. З метою налагодження співпраці щодо забезпечення права громадян на правову допомогу та розширення доступу в її отриманні Марина Єлисєєва провела робочі перемовини з працівниками бюро.

У місті Скадовськ під час прийому були надані консультації з питань трудового законодавства, а саме права працівників при ліквідації установи, питання щодо переведення на іншу посаду та щодо виплат при скороченні.

IMG 2016 12 28 144800

За правовими порадами та допомогою з питань, що стосувались врегулювання земельних, сімейних, спадкових та договірних правовідносин в місті Олешки звернулося декілька місцевих жителів, які потребували безоплатної первинної правової допомоги.

IMG 2016 12 28 161224 IMG 2016 12 28 161505

Отже, усі громадяни отримали правову допомогу та виразили сподівання на подальшу увагу з боку установ системи БПД Херсонщини.