назад
27.11.17

“Ми різні, але ми рівні” – круглий стіл у Лебедині

OkM 171127 2127 листопада у приміщенні УПСЗН виконавчого комітету Лебединської міської ради проведено круглий стіл на тему: «Ми різні, але ми рівні», на який запрошено начальника Лебединського бюро правової допомоги Сергія Іванова. Серед присутніх також були: Кірєєва Олена – заступник міського голови,

Валентина Губська- начальник УПСЗН, Оксана Стеблянко – провідний фахівець з профорієнтації міськрайонного центру зайнятості, Таїсія Іванчук  – голова громадської організації “Мрія”, Валентина Литвиненко – голова Лебединської міської організації інвалідів, Ніна Гончарова – заступник начальника УПСЗН – Лариса Зелена – заступник начальника відділу допомоги та компенсаційних виплат УПСЗН, Наталія Ілляшенко – начальник відділу персоніфікованого обліку УПСЗН.

OkM 171127 22

Метою засідання було привернення уваги до проблем осіб з інвалідністю, захист гідності, прав та добробуту. Дотримання прав людини і участь осіб з інвалідністю в житті суспільства. Переваги, які отримує суспільство від участі осіб з обмеженими фізичними можливостями в політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Обговорено ряд питань, серед яких також були: соціальний захист людей  з інвалідністю, порядок та стан виплати державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства та дітям з інвалідністю та інші.

Також Сергій Іван нагадав присутнім завдання і цілі системи безоплатної правової допомоги. Зокрема, розповів про спрощення доступу до неї вразливих, соціально незахищених категорій громадян, зазначених в ст. 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.

Довідково:

Лебединське бюро правової допомоги:

 

пл. Соборна, 29; тел. (05446) 2-14-12.