назад

615 листопада 2016 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області Марина Єлисєєва разом з начальником ГТУЮ у Херсонській області Костянтином Хутковським та заступником начальника управління держреєстрації ГТУЮ в Херсонській області Світланою Абількілямовою здійснили робочий візит до Верхньорогачицького, Великолепетиського та Горностаївського бюро правової допомоги.

Мета виїзного прийому – надання правової допомоги жителям віддалених районів, які заздалегідь знали про візит висококваліфікованих юристів із обласного центра та підготували ряд запитань.

1

Жителів Верхньорогачицького району, які звернулися до бюро правової допомоги, турбують такі питання, як поновлення батьківських прав, встановлення факту належності правовстановлюючого документу тощо. 

2 2a 3
3a

До Великолепетиського бюро правової допомоги громадяни звернулися з такими питаннями, як пенсійне забезпечення державних службовців, тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України боржника, припинення виплати пенсії внутрішньо переміщеним особам при перетині кордону тощо. 

4 5

Після консультування мешканців Великолепетиського району, Марина Єлисєєва приділила увагу питанням, з якими звернулися працівники Бюро, обговорили результати роботи, намітили подальші кроки.

6

Останнім населеним пунктом робочої поїздки правників стала Горностаївка. Марина Єлисєєва разом з Костянтином Хутковським та Світланою Абількілямовою розглянули звернення учасника АТО щодо отримання додаткової оплачуваної відпустки. Піклувальника дитини-сироти хвилювало питання отримання підопічним паспорту громадянина України. 

8 7

Після прийому громадян Марина Єлисєєва поспілкувалася з фахівцями Горностаївського бюро правової допомоги. Було обговорено результати роботи бюро, досягнення та проблемні моменти. Також керівник Регіонального центру з надання БВПД дала поради молодим спеціалістам, які стануть корисними в їх подальшій роботі.

9

Отже, постійні виїзні прийоми керівників Регіонального центру з надання БВПД і ГТУЮ у Херсонській області  – яскравий показник того, що система безоплатної правової допомоги є відкритою для людей.