назад

«Ми знаходимо індивідуальний підхід та повністю занурюємося у справу, щоб вирішити проблему», – фахівці Бердичівського місцевого центру з надання БВПД

12.08.2016 - konsultazia BЗ метою надання безоплатної правової допомоги особам із інвалідністю 9 серпня фахівці Бердичівського місцевого центру з надання БВПД – начальник відділу правоосвітництва та взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Ольга Сікорська та начальник відділу представництва інтересів Андрій Архіпов – завітали до Бердичівської міської лікарні. Консультації потребувала жителька м. Бердичева, що нещодавно постраждала в ДТП та на даний час перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні.

Потерпіла відчуває фізичні болі та страждання, які вона зазнала у зв’язку з ДТП. Тому її цікаво питання відшкодування моральної шкоди, завданої в результаті аварії. Фахівці місцевого центру всесторонньо розібрались у ситуації та надали вичерпну інформацію. «Для клієнтів ми завжди знаходимо індивідуальний підхід та повністю занурюємося у справу, щоб вирішити проблему та добитися ґрунтовного результату», – зауважив Андрій Архіпов.

Завдяки співпраці місцевого центру та Бердичівської міської лікарні люди похилого віку, особи з інвалідністю та інші громадяни мають змогу отримати юридичні консультації у мобільному пункті, що організований працівниками Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.