назад

На базі Хмельницького геріатричного пансіонату працюватиме мобільний консультаційний пункт

20160129 155659     Відповідну угоду підписали директор Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Григорій Гоцький і директор Хмельницького геріатричного пансіонату для ветеранів війни та праці Іван Моцний під час зустрічі 29 січня.

     Організація конструктивної співпраці між Хмельницьким місцевим центром та Хмельницьким геріатричним пансіонатом для ветеранів війни та праці дасть можливість значно спростити доступ підопічних пансіонату до безоплатної правової допомоги в цивільних та адміністративних справах.

     Одним із перших кроків до ефективної взаємодії стало спільне рішення про створення на базі Хмельницького геріатричного пансіонату для ветеранів війни та праці мобільного консультаційного пункту. Він обслуговуватиме мешканців пансіонату кожного третього вівторка місяця з 10.00 до 12.00 години. Одразу було визначене і приміщення, у якому працюватиме мобільний консультпункт.

     На завершення зустрічі Григорій Гоцький та Іван Моцний підписали договір про співпрацю та взаємодію, який допоможе краще координувати дії щодо надання безоплатної правової допомоги ветеранам війни та праці.