назад
15.03.16

На базі Хмельницького геріатричного пансіонату продовжив роботу мобільний консультаційний пункт

IMG 20160315 101043     15 березня  начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Людмила Адамчук консультувала громадян  на базі Хмельницького геріатричного пансіонату для ветеранів війни та праці.

     Проблеми, з якими зверталися до фахівця, потребували здебільшого правових роз’яснень. Наприклад, людей цікавили питання цивільного законодавства, зокрема щодо можливості повернення позичених коштів. На що Людмила Адамчук пояснила вимоги статей 208 та 218 Цивільного кодексу щодо обов’язковості додержання письмової форми правочину на суму понад 340 гривень і неможливості обґрунтування судом рішення про вчинення такого правочину на підставі свідчень свідків.  Крім того,  запитували про можливість підтвердження стажу роботи для призначення пенсії за відсутності трудової книжки. 

     Звернень, які б потребували надання безоплатної вторинної правової допомоги, не було.

     Нагадаємо, що мобільний консультаційний пункт у Хмельницькому геріатричному пансіонаті для ветеранів війни та праці працює кожного третього вівторка місяця з 10:00 до 12:00.