назад

На базі районного центру зайнятості запрацював консультаційний пункт

golovna

Сьогодні, 9 червня, розпочав свою роботу мобільний пункт консультування з правових питань на базі Рівненського районного центру зайнятості.

Сільській громаді Рівненського району юридичні консультації надавала начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Рівненського місцевого центру Ірина Маланчук. 

Спершу фахівець ознайомила присутніх із роботою місцевого центру, роз’яснила поняття безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, а також поінформувала про порядок отримання послуг адвоката за рахунок держави у цивільних та адміністративних справах.

1

Після цього Ірина Маланчук допомогла з’ясувати селянам їхні проблемні питання, що стосувалися земельного, сімейного, спадкового та трудового законодавства. Загалом безоплатну правову допомогу отримали мешканці з двадцяти двох населених пунктів Рівненського району.

Окрім того, після звершення заходу учасникам роздали буклети про діяльність Рівненського МЦ з надання БВПД, які вони зможуть розповсюдити кожен у своєму селі та поділитися корисною інформацією зі своїми односельчанами, адже отримали вичерпні відповіді на свої правові питання.

Довідково. До Рівненського місцевого центру для отримання безоплатної правової допомоги можуть звертатися жителі міста Рівне, Острога, Рівненського, Здолбунівськго, Гощанського, Костопільського, Острозького, Корецького та інших районів Рівненської області. Центр знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7, тел. (0362) 26-08-40, 097-313-20-44.

3