назад

На Демидівщині розпочали свою роботу два пункти консультування

golovna

Працівники Дубенського місцевого центру протягом одного дня, 15 квітня, взяли участь відразу у трьох заходах: відкрили два мобільні пункти консультування для учасників АТО і дітей-сиріт та взяли участь у роботі мобільного соціального офісу в селі з милозвучною назвою Малево.

Цей день став першим виїзним прийомом для новоприйнятого працівника відділу попередньої роботи з клієнтами Романа Дзецька

1

Малівська сільська рада – найчисельніша в Демидівському районі .Вона охоплює чотири села: Малеве, Берестечко, Більче та Пашеву. Проживають тут понад чотири тисячі жителів, тому відвідати сільських трудівників для спеціалістів центру було вкрай важливо. Жителі сіл, що прийшли на прийом, отримали фахові юридичні консультації. Селянам були надані правові роз’яснення з питань оформлення спадщини, поділу майна, аліментів тощо.

У ході роботи «мобільного соціального офісу» відбулася зустріч з сільським головою Віктором Коренем. Він від імені громади подякував спеціалістам центру за те, що його односельці змогли отримати правову допомогу прямо в польових умовах, в перерві між посівною.

3

В цей же день по обіді був відкритий мобільний пункт консультування в Демидівському районному центрі соціальних служб для сімей, дітей та молоді, що знаходиться за адресою провулок Новий, 2. Активну участь у роботі пункту консультування взяла її керівник Майя Чечелюк. Працюватиме він щомісяця у перший четвер з 14:00. Детальнішу інформацію про діяльність «мобільного пункту консультування» можна дізнатися за номером телефону (063) 965-85-50.

Також 15 квітня був відкритий черговий мобільний консультаційний пункт в офісі громадської організації «Демидівська районна ветеранська спілка учасників АТО». Працюватиме він щомісячно кожного четверга з 16:00 за адресою вул. 17 вересня (телефон для довідок – (063) 965-85-50).

В ході спілкування з керівником організації Олександром Скоморохом було домовлено про проведення в Демидівському районі навчального семінару для учасників АТО з питань їх соціального захисту.

5

Довідково. Дубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою м. Дубно, вул. Грушевського, 171 Б, (район «5-та школа», поруч з міською поліклінікою). Телефони для довідок – (03656) 2-10-05, (097) 009-47-03, (095) 947-34 95, (063) 965-85-50. Графік роботи місцевого центру – з понеділка до п’ятниці з 09:00 до 18:00.

6