назад

На Дублянщині працював «соціальний офіс»

persiy20072016

У середу, 20 липня 2016 року, в селищі Дублянщина продовжив свою роботу «соціальний офіс».

Захід було проведено в приміщенні селищного комітету за участі працівників Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної у м. Полтаві ради, а також Територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) Ленінського району м. Полтави.

Цього дня до «соціального офісу» звертались особи з таких питань: порядок отримання субсидії та необхідні для цього документи, порядок захисту прав споживачів у разі порушення умов договору про надання послуг, визначення часток в праві спільної власності у разі спадкування за законом та ін.

На вказані питання працівниками Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги були надані вичерпні консультації та рекомендації.

Також, усі відвідувачі «соціального офісу» отримали інформаційні матеріали про послуги, які надає Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.