назад
06.07.16

На Кіровоградщині конкурсна комісія обирає кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги

DSCN0300У Регіональному центрі з надання БВПД у Кіровоградській області розпочався 3-й етап конкурсу з відбору на посади начальників/заступників бюро правової допомоги (БПД) в районах та містах області.
Бюро правової допомоги – це місце, де кожен зможе скористатись електронними сервісами Міністерства юстиції України та отримати фахову безоплатну первинну правову допомогу: правову інформацію та консультації.
У перспективі бюро має стати «точкою доступу» до всіх державних електронних сервісів, місцем надання юридичних консультацій, прийому звернень щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також безпосереднього здійснення представництва інтересів клієнта в суді.
На інтерв’ювання до Кіровоградського РЦ запрошено 102 претенденти. Усього ж в області планується відкрити бюро правової допомоги  ум. Долинській, смт. Компаніївці, смт. Новгородці, смт. Устинівці, м. Бобринці, смт. Вільшанці, м. Гайвороні, смт. Добровеличківці, м. Малій Висці, смт. Новоархангельську, м. Новоукраїнці, м. Ульяновці, смт. Петровому, смт. Олександрівці, м. Світловодську, смт. Онуфріївці, м. Знам’янці.
Інтерв’ювання претендентів проходить в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області. Конкурсна комісія складається з регіональних керівників системи безоплатної правової допомоги, першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області, представників та активістів громадських організацій, що мають чималий досвід роботи у цій сфері. Робота конкурсної комісії триватиме до 14 липня включно.

Бажаємо усім кандидатам успіху!

DSCN0296

DSCN0303

20160705 135634