назад
15.11.18

На Кіровоградщині розпочались тренінги для адвокатів системи БПД

03Протягом листопада на Кіровоградщині пройдуть одноденні тренінги для адвокатів системи безоплатної правової допомоги з питань застосування стандартів якості БВПД у кримінальному процесі крізь призму Європейської конвенції з прав людини.
Відкрив тренінг та побажав плідної роботи адвокатам директор Регіонального центру Леонід Кропліс. 
 
04
 
Тренерами тренінгу виступили – Оксана Сьора та Альона Токар.
Формат тренінгу передбачав лекції, виконання практичних вправ та інтерактивну гру.
Під час тренінгу тренери звернули увагу адвокатів на місію системи та цінності, без розуміння яких робота в системі безоплатної правової допомоги неможлива.
Також адвокати мали можливість відпрацювати навички захисника при вступі у справу; взаємодію з центрами БВПД; дії захисника при затриманні клієнта, пред’явленні підозри, забезпечення основоположних прав; оскарження рішень, дій, бездіяльності слідчого, прокурора, слідчого судді; дії у процесі доказування на стадії досудового розслідування; дії захисника в суді першої інстанції; особливості участі захисника під час окремих видів проваджень.
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.