назад
18.07.16

На Кіровоградщині завершився відбір претендентів на посади керівників бюро правової допомоги

DSCN0305У Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області завершився третій етап конкурсу з відбору керівників бюро правової допомоги. На співбесіду було запрошено 102 претенденти, які заповнили он-лайн заявки на участь у конкурсі та пройшли його другий етап – дистанційний навчальний курс «Вступ до системи безоплатної правової допомоги».
Відповідно до графіку проведення інтерв’ювання, 89 кандидатів на посади начальників/заступників начальників бюро правової допомоги зявились до Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області.
Інтерв’ювання претендентів проводили конкурсні комісії, близько 2/3 складу яких були представниками громадських організацій, які опікуються наданням сервісних послуг для мешканців своїх громад.
Прийняття на роботу керівників бюро здійснюватиметься директорами відповідних місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до законодавства про працю України в межах повноважень та в порядку, що визначені Положенням про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Нагадаємо, громадяни, які мешкають у віддалених районах зможуть звернутися за правовою допомогою за місцем проживання до відповідних бюро з 1 вересня 2016 року.
Про результати конкурсу буде повідомлено додатково.