назад

На Любарщині фахівці бюро правової допомоги провели вуличне інформування

12.09.2016 - inform Lubar (2)З метою підвищення правової обізнаності мешканців територіальних громад та надання їм правових послуг, спрямованих на забезпечення реалізації та захисту прав і свобод людини, 8 вересня фахівці Любарського бюро правової допомоги провели вуличне інформування жителів району щодо роботи новоствореного бюро правової допомоги та можливостей отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Інформування населення проводилось в місцях розташування органів соціального захисту населення, а саме: відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві України у Любарському районі; Управління соціального захисту населення Любарської райдержадміністрації; управління пенсійного фонду України в Любарському районі; районний центр зайнятості.

Співробітники бюро роз’яснювали громадянам:
– порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги;
– правові послуги, які вони можуть отримати в Регіональному та місцевих центрах;
– категорії громадян, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги;
– особливості надання безоплатної вторинної правової допомоги затриманим та засудженим особам.
Також довели до відома громадян місця розташування Любарського бюро правової допомоги та номери телефонів, за якими можна звертатись.

Разом із цим громадянам роздали друковані матеріали, які містили інформацію щодо правових послуг, які надають бюро та центри правової допомоги, випадків відмов у наданні безоплатної вторинної правової допомоги та деяких інших питань. Працівники обійшли декілька кварталів смт. Любар та розповсюдили понад 100 інформаційних листівок.

12.09.2016 - inform Lubar (3) 12.09.2016 - inform Lubar (4)