назад

На Менщині працював мобільний консультативний пункт для внутрішньо переміщених осіб

IMG 395115 квітня 2016 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитро Сенченко, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Альона Римар та заступник начальника організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Роман Драгун провели консультування для внутрішньо переміщених осіб.

На виконання Плану роботи місцевого центру на ІІ квартал поточного року та з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Менського районного центру зайнятості працівники місцевого центру з надання БВПД здійснили виїзний прийом громадян та провели робочу зустріч з відвідувачами та працівниками Менського РЦЗ.
Під час робочої зустрічі присутніх було ознайомлено з системою безоплатної правової допомоги в Україні, діяльністю місцевого центру, порядком надання безоплатної вторинної правової допомоги, категоріями осіб, які мають право на отримання згаданої допомоги. Також працівниками центру громадянам було надано відповіді на запитання. Всі бажаючі отримали листівки з інформацією про категорії осіб, що мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги та контактами місцевого центру.
До мобільного консультаційного пункту за отриманням консультації звернулося 3 особи. Питання стосувались реєстрації внутрішньо переміщеної особи, спадщини та житла. Усім особам, які звернулися на прийом працівниками центру надано відповідні консультації та роз’яснення.
Консультування відбулось за підтримки Менського районного центру зайнятості та на умовах підписаного в листопаді 2015 року Меморандуму про співпрацю.IMG 3948IMG 3953IMG 3955