назад

На прохання колективу Червоного хреста відреагували

8-1Фахівці системи безоплатної правової допомоги надали консультації та роз’яснення норм трудового законодавства колективу лікарні Червоного Хреста, що у смт. Берегомет.

На думку деяких працівників лікарні Червоного Хреста, через брак фінансування на медустанову може очікувати реорганізація або й навіть ліквідація. Як в такій ситуації бути працівникам? З таким проханням порадити і дати фахову відповідь, звернулась частина колективу лікарні до Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Працівників найбільше цікавило, на які гарантії трудових прав вони можуть розраховувати. Зокрема, чи мають право на виплати грошових компенсацій, як правильно в такій ситуації звільнитись з роботи, за яких умов можна стати на облік в центрі зайнятості.

8-2Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Колодченко надав фахову консультацію працівникам лікарні Червоного Хреста.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: Чернівецька область, м. Вижниця, вул. Українська, 100Б, тел. (0 3730) 2-31-58.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово)