назад

На Прикарпатті провели навчання для адвокатів

1

27 грудня 2017 року в приміщені Університету права імені Короля Данила відбувся третій навчальний практикум щодо впровадження в системі безоплатної правової допомоги стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництві у кримінальному процесі.

Участь у заході взяли адвокати Прикарпаття та фахівці системи безоплатної правової допомоги.

Практикум провела тренер-адвокат, керівник відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнського об’єднання адвокатів безоплатної правової допомоги» Людмила Желізняк. Вона окреслила мету, цілі заходу та передумови розроблення даних стандартів якості. Основна увага була приділена структурі та змісту стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництва у кримінальному процесі.

Слухачі жваво обговорювали зміст, порядок застосування на практиці стандартів якості надання безоплатної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесі, дискутували щодо ймовірних ризиків перетворення стандартів на засіб тиску на адвокатів.

2

Заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук подякував адвокатам за плідну роботу на навчальному практикумі щодо впровадження в системі безоплатної правової допомоги стандартів якості надання БВПД, а також поінформував про завершення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної правової допомоги.


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)