назад

На Радіо «Полісся» започаткована щотижнева авторська програма фахівців Сарненського МЦ “Правовий путівник”

1

На хвилі 106.6 FM фахівці Сарненського місцевого центру з надання БВПД щотижня інформуватимуть громадян про права, свободи та способи їх захисту, озвучуватимуть шляхи вирішення найактуальніших правових проблем, і навіть надаватимуть правові консультації в прямому ефірі! Теми програм «Правового путівника» будуть співзвучні тематичним тижням системи БПД.

“Важливо, що відтепер правові консультації фахівців нашого центру зможуть почути понад 400 тисяч жителів північних районів Рівненщини, адже саме стільки слухачів охоплює аудиторія Радіо “Полісся” на хвилі 106.6 FM, – зазначила директор Сарненського МЦ Юлія Міхнова.

До прикладу, минулого тижня радіослухачі дізналися про порядок отримання БПД та категорії осіб, які мають право на БВПД, а цього – про особливості порядку оформлення паспорта громадянина України. З якого віку видається паспорт громадянина України? Який строк дії паспорта? Куди звертатися за його отриманням та хто має право на це? Яка вартість оформлення документа, що посвідчує особу, та які документи потрібні для цього? Підстави обміну паспорта? Чи існують обставини, за яких може бути відмовлено у видачі паспорта? Чи можливо притягнути особу до відповідальності за проживання без паспорту? Відповіді на усі ці актуальні питання слухачі Радіо “Полісся” можуть почути від директора центру Юлії Міхнової та заступника начальника відділу правопросвітництва та надання БПД Аліни Харченко в п’ятницю о 18:15, в суботу після 13:00 та в понеділок – після 18:00.