назад

На Рівненщині можна скористатися онлайн-сервісами Міністерства юстиції

golovna

З 1 травня у рамках пілотного проекту на Рівненщині відкрито інформаційний доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

Мешканці області можуть скористатися онлайн-послугами, які містяться в «Кабінеті електронних сервісів». Для цього потрібно звернутися до Дубенського, Рівненського чи Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Директор Рівненського місцевого центру з надання БВПД Алла Негрей розповіла про нову послугу:

– Це пілотний проект, який стартував лише у Рівненській та Миколаївській областях. Завдяки цьому проекту кожен житель Рівненщини, який не має доступу до мережі Інтернет, може звернутися до місцевого центру з надання БВПД і, безкоштовно скориставшись комп’ютером, отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України. 

Довідково. Однією з функцій Бюро правової допомоги, які невдовзі розпочнуть свою роботу, буде забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції. У зв’язку з необхідністю визначення рівня попиту на вказані послуги, Міністр юстиції Павло Петренко визначив пілотними Миколаївську та Рівненську області для проведення протягом травня-червня нинішнього року моніторингу щодо користування онлайн-сервісами Мін’юсту.