назад

На Самбірщині провели низку заходів до Дня юриста

Sambir fleshmob Turka06 жовтня 2017 року працівники Мостиського та Турківського бюро правової допомоги провели інформаційний флешмоб з нагоди Дня юриста.

Фахівці Рудківського бюро правової допомоги провели в цей день спільний захід з студентами випускного курсу юридичного відділення Вишнянського коледжу ЛНАУ.

У свою чергу працівники Старосамбірського бюро правової допомоги провели інформаційну акцію до Дня юриста для студентів Коледжу Львівського університету бізнесу та права.

Sambir fleshmob

Під час проведення бесіди на правову тематику говорили про сутність і значення правознавства у розвитку держави, про права та обов’язки громадян, можливості захисту своїх прав та законних інтересів, розповіли про функціонування системи безоплатної правової допомоги та діяльність Старосамбірського бюро правової допомоги.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Самбірському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13; тел.(03236) 606-54.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).