назад

14492542 526874140836880 516526593039011361 nПродовжуючи інформаційно-роз’яснювальну кампанію серед жителів Шумщини, інтегратор Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяв участь у сесії Людвищенської сільської ради, яка проводилась сільським головою Світланою Похилою.

Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ярослав Лис ознайомив присутніх з правом отримати правову допомогу, яке гарантоване ст.59 Конституції України, основними положеннями Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Ярослав Лис розповів сільським депутатам про проведення державної реєстрації громадських формувань Кременецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також, про бюро правової допомоги, що розпочали свою роботу у Шумську та по всій Україні з 1 вересня 2016 року і в якому усі бажаючі особи зможуть отримати необхідні юридичні консультації та роз’яснення з правових питань, подати звернення на безоплатну вторинну правову допомогу, а також матимуть доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

З керівництвом сільської ради та депутатами  домовлено про інформування ними місцевого населення щодо можливості рівного доступу громадян до безоплатної правової допомоги і моніторингу необхідності проведення виїзного прийому громадян працівниками місцевого центру в Людвищенській сільській раді.

Учасники сесії отримали буклети з інформацією про безоплатну правову допомогу  із зазначенням адреси розміщення Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, контактного телефону та скайпу.

Нагадуємо, що кожен, хто потребує правової допомоги, може звернутися до працівників Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та отримати онлайн – консультацію за допомогою скайп – зв’язку – kremeneckiy_mc. Місцевий центр розташований за адресою: вул. Шевченка, 59А, м. Кременець.