назад

На Стрийщині фахівці бюро правової допомоги повели низку заходів

Stryi zahid211 жовтня 2017 року фахівці Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили низку правопросвітницьких заходів.

Так, у приміщенні сільської ради с. Вільхівці Жидачівського району відбувся виїзний прийом громадян, яких консультував начальник Жидачівського бюро правової допомоги Ярослав Буряк.

Також фахівець бюро провів навчання з сільським головою Василем Ілюком та іншими працівниками сільської ради на тему: «Про стандарти надання послуг громадянам з первинної правової допомоги».

Того ж дня головний спеціаліст Сколівського бюро правової допомоги Христина Климух провела інформаційну сесію в районному народному домі «Бескид» м. Сколе на тему: «Соціальні реформи Уряду». У заході взяли участь працівники бібліотечної сфери Сколівського району.

Stryi zahid

На сесії обговорили актуальні питання пенсійної реформи та нововведення у Трудовому Кодексі.

Фахівець бюро розповіла присутнім про завдання Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також, які послуги можна отримати у бюро правової допомоги.

Нагадаємо, за інформацією з питань отримання правової допомоги звертайтесь у Стрийський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).