назад
31.10.16

На території Микільської сільської ради працювала соціальна бригада

28102016mykilske

28 жовтня 2016 року, у рамках діючого Меморандуму про співпрацю, працівники Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) Полтавського району здійснили виїзд на територію Микільської сільської ради.

У приміщенні сільської ради цього дня люди отримали безкоштовні послуги юриста, медика та перукаря.

З відвідувачами було проведено інформаційну роботу, направлену на підвищення їх правової культури. Чимало осіб мали запитання правового характеру, на які фахівець Першого полтавського місцевого центру Тетяна Ражик надала кваліфіковані та вичерпні відповіді.

Сільським  мешканцям, які через стан здоров’я не можуть отримати правову допомогу у сільській раді, соціальна бригада  правову та медичну допомогу надавала  на дому.

Окрім того, цього дня начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Ражик провела робочу зустріч з директором Територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) Полтавського району Вікторією Усовою.

Під час робочої зустрічі сторонами були обговорені результати спільної роботи, а також визначені подальші напрямки співпраці.