назад

З метою створення належних умов для забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, безпритульних дітей, дітей, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї, головними спеціалістами Броварського МЦ Лиско К.М. та Прудьком О.М. 03.02.2016 року, проведено робочі зустрічі з начальником Служби у справах сім’ї та дітей Броварської міської ради Теплюк Л.М. та з начальником Служби у справах дітей та сім’ї Броварської районної державної адміністрації Солодкою А.С.

Під час зустрічі мова йшла про актуальні питання захисту прав дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування тощо. Було обговорено та окреслено механізми співпраці, форми співробітництва та взаємодії щодо ефективної правової допомоги дітям, які виховуються в дитячих будинках, будинках сімейного типу, центрах соціальної реабілітації, соціальних гуртожитках, неблагополучних сім’ях.

Сторони зустрічей погодились у тому, що кожен має відповідний ресурс і лише об’єднавшись та сформувавши мережу правової допомоги зазначеним категоріям, можна досягти забезпечення дотримання законних прав та реалізації соціальних гарантій дітей та сім’ї.