назад
13.07.18

На Вінниччині провели нараду з адвокатами системи БПД

13 07 2018 1

13 липня директорка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Марина Лукіянова спілкувалася з адвокатами системи БПД на тему змін до Постанови Кабінету Міністрів України щодо методики обчислення розміру винагороди адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

У нараді взяли участь близько 40 адвокатів, які у 2018 році уклали договори з центрами. На початку заходу директорка Регіонального центру ознайомила присутніх зі змінами до обрахунків адвокатами наданих ними послуг згідно з виданими дорученнями.

Працівник Регіонального центру Альона Пасенчук та директорка Вінницького місцевого центру Лариса Пікановська покроково роз’яснили адвокатам, на що потрібно звертати увагу під час заповнення акту виконаних робіт.13 07 2018 2

Під час активного обговорення змін в оплаті адвокатських послуг пані Марина разом з учасниками наради розглянули проблемні питання, які можуть виникнути в результаті підрахунку виконаної роботи та обчислення грошової винагороди за цю працю. Адвокати Анатолій Варчук та Дарія Жовмір навели приклади, коли можуть виникнути суперечливі моменти в обрахунку у зв’язку з нюансами судового процесу та стадій судового розгляду.13 07 2018 4

Наприкінці зустрічі Марина Лукіянова запросила адвокатів взяти участь у тренінгу soft skills, щоб відшліфувати навички спілкування з вразливими категоріями клієнтів та приємно провести час в колі однодумців та колег. 


banner facebook 330x106